Razer anunţă Blade Stealth 2017, un ultrabook cu procesor quad-core pentru gaming (Laptopuri)

Actualitate

Stiri / Actualitate 20 Views

Razer anunţă Blade Stealth 2017, un ultrabook cu procesor quad-core pentru gaming (Laptopuri)

Razer a anunţat noul ultrabook Blade Stealth 2017, echipat cu cele mai noi procesoare de la Intel, care promite performanţă ridicată faţă de modelul de anul trecut, cât şi un consum de energie mai eficient. Alături de noul laptop ultraportabil, compania a dezvăluit şi noul accesoriu Core V2, care poate alimenta o placă video desktop high-end pentru a putea fi folosită alături de noul Blade.

Noul Blade Stealth 2017 integrează un chipset Core i7-8550U, care beneficiază de 4 nuclee şi 8 fire de execuţie, un upgrade semnificativ faţă de cele două nuclee prezente pe modelul de anul trecut. Frecvenţa de bază a procesorului este de doar 1,8 GHz, însă acesta poate atinge valori „boost” de 4.0 GHz, necesare pentru jocurile recente. Cu acest procesor şi 16 GB memorie RAM, Razer Blade Stealth 2017 ar trebui să fie pregătit pentru majoritatea aplicaţiilor pretenţioase.

Monitorul este echipat cu un panou de 13” cu rezoluţie QHD+ (3200 x 1800 pixeli), care integrează şi un panou tactil. Nu în ultimul rând, acesta este compatibil 100% cu standardul de culori sRGB. Desigur, laptopul alături de cipul grafic integrat în procesor, Intel UHD Graphics 620, nu este capabil să ruleze jocuri& video moderne. Este necesară conectarea unui dispozitiv Razer Core V2 pe Thunderbolt 3, alături de un GPU dedicat pentru astfel de întrebuinţări.

Core V2 integrează o sursă de 500W, un port ethernet Gigabit şi patru port-uri USB 3.0 şi asigură compatibilitate cu toate plăcile video NVIDIA din seria GeForce 10 şi AMD din seria Radeon RX 500.

Citeşte şi: Razer Phone apare în primele imagini neoficiale [FOTO]

Preţul pentru Razer Blade Stealth porneşte de la 1.700 de dolari, în timp ce preţul pentru Core V2 este de 500 de dolari americani.&

(...)

Cuvinte cheie: razer, blade 2017, laptop, gaming, pc gaming, core v2

Subiecte asemănătoare:
» Razer Phone apare în primele imagini neoficiale [FOTO]
» Acer Predator Helios 300 (17) - mai mare nu înseamnă întotdeauna mai bun [REVIEW]
» Smartphone-ul Razer dedicat gamerilor va fi dezvăluit luna viitoare
» (P) Cât de util este un hard disk drive în ziua de azi?
» Un MacBook Pro a fost transformat într-un DeX Station mobil pentru Galaxy S8

Articol original - Razer anunţă Blade Stealth 2017, un ultrabook cu procesor quad-core pentru gaming, de pe site-ul go4it.ro