Proiecte de case cu obloane. Locuinte pentru cei care prefera stilul traditional

Utile

Stiri / Utile 1 Views

Proiecte de case cu obloane. Locuinte pentru cei care prefera stilul traditional

La sfarsit de saptamana, am ales sa va prezentam trei proiecte de case cu obloane. Sunt locuinte care imbina foarte frumos stilul traditional cu elemente moderne, rezultatul fiind unul cu totul si cu totul deosebit. Dar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! Va invitam sa descoperiti cele trei proiecte de case cu obloane, in randurile ce urmeaza:

Proiecte de case cu obloane

Primul model ales este o casa cu un singur nivel si cu un design modern, decorata cu lemn si piatra. Are o mica terasa acoperita in spate imbracata foarte placut in lemn. Suprafata ei utila este de 125 de metri patrati. Este amenajata cu 3 dormitoare, cel matrimonial separat de cele doua mai mici, prin camera tehnica unde se intra si din garaj, o baie mai mare si una de serviciu. Bucataria este dotata cu camara si deschisa spre camera de zi care are iesire pe terasa din spate.

Proiecte de case cu obloane

Urmatorul proiect de pe lista noastra are un aspect foarte pitoresc si o suprafata utila de 121 mp, in timp ce pretul constructiei la cheie este 58.000 de euro. Are frumos dispuse bucataria si locul de luat masa alaturi, lasand restul camerei de zi pentru relaxare. La parter mai dispune de o baie de serviciu si spatiu de depozitare. La mansarda sunt trei dormitoare si o baie mare.

Proiecte de case cu obloane

A treia si ultima casa este una cu parter, cu o arhitectura simpla si frumoasa. Lemnul folosit la partea de tamplarie este in ton cu culoarea acoperisului si in contrast cu zidaria. In spate este o mica terasa acoperita cu pergola din acelasi lemn. Planul este impartit pe din doua intre partea de noapte si cea de zi. In prima se regasesc trei dormitoare, unul matrimonial si doua mai mici, alaturi de o baie, in jurul unui mic hol. In cealalta parte se afla bucataria deschisa catre camera de zi, cu semineul intre ele, spatiu tehnic si o baie de serviciu. Casa are o suprafata utila de 103 metri patrati si un pret al constructiei la cheie, fara terase, sub 53.000 de euro.

Foto: eproiectedecase.ro, casemexi.ro

Daca ti-a placut acest articol, te asteptam sa intri in comunitatea de cititori de pe pagina noastra de Facebook, printr-un Like mai jos:

The post Proiecte de case cu obloane. Locuinte pentru cei care prefera stilul traditional appeared first on Case practice.