PROGNOZA METEO pentru 18 şi 19 ianuarie. Unde se încălzeşte vremea

Utile

Stiri / Utile 19 Views

PROGNOZA METEO pentru 18 şi 19 ianuarie. Unde se încălzeşte vremea

PROGNOZA METEO pentru 18 şi 19 ianuarie. Meteorologii au emis, miercuri după-amaiză, o avertizare cod portocaliu de viscol în mai multe județe din centrul și estul țării, în intervalul 18 ianuarie, ora 01 – 18 ianuarie, ora 17.00.

Joi, în intervalul menţionat, se vor semnala ninsori viscolite și vânt puternic în județele Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Tulcea și în zona joasă a județelor Neamț și Bacău.

Potrivit meteorologilor, în județele Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Tulcea și în zona joasă a județelor Neamț și Bacău vor fi intensificări ale vântului cu viteze, în general, de 75…85 km/h și temporar va ninge viscolit.

De asemenea, tot joi, până la ora 20:00, se vor înregistra vânt puternic, viscol și zăpadă troienită în Munții Banatului, Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, unde viteza vântului la rafală va depăși 80…90 km/h.

Pe crestele munților, viteza vântului va atinge 120 – 140 km/h, viscolind ninsoarea și troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

În Capitală, joi, va fi mai cald decat in mod normal. Apare un pic si soarele; maxima ajunge pe la 6 grade; insa vantul va avea rabufniri frecvente si va sufla cu viteze de peste 40- 45 KM/h.

Vineri, se domoleste vântul, norii se împrăştie si temperatura mai creşte putin. După prânz se vor atinge 7 grade.

La munte, vineri, se încălzeşte şi vom avea atmosferă schimbătoare, puţină lapoviţă şi conditţi de polei. Vântul mai are unele intensificări; dar la viteze mai mici decât în ultimele zile.

Post-ul PROGNOZA METEO pentru 18 şi 19 ianuarie. Unde se încălzeşte vremea apare prima dată în Libertatea.ro.