Pare incredibil, dar a apărut DIETA care îți permite să mănânci DULCIURI și să SLĂBEȘTI

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 6 Views

Pare incredibil, dar a apărut DIETA care îți permite să mănânci DULCIURI și să SLĂBEȘTI!

În ultima perioadă, toate femeile doresc să aibe trupuri de zeițe, iar pentru a rezolva acest lucru, venim în ajutorul vostru cu o dietă care vă jută să slăbiţi, dar să consumaţi şi dulciuri.

Pe piața din România există dulciuri care nu conţin zahăr, iar consumate într-o anumită cantitate ajută la slăbit şi elimină şi pofta de dulce.

Francisca a fost invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal" şi a vorbit despre dulciurile consumate de ea care nu conţin zahăr: "Dieta este pe bază de proteine, produsele, biscuiţii, chipsurile, ciocolata nu conţin gluten, nu au zahăr şi sunt foarte sărace în calorii. Sunt recomandate ca gustări, nu trebuie înlocuite mesele principale, trebuie să avem un stil de viaţă cât mai sănătos.
Eu mănânc la prânz piept de pui, peşte combinat cu legume, dar şi budinci speciale pentru diete"
, a spus Francisca, potrivit spynews.ro.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITEȘTI ȘI:

Mădălina Ghenea, ȘOCHEAZĂ cu un pictorial INCENDIAR alături de fiica ei! Niciodată nu a fost ATÂT de SENZUALĂ / FOTO în articol Maria Constantin: „Să daţi JOS LABELE de pe mama!”! Mesajul DISPERAT al cântăreței s-a viralizat pe Internet ”Meriţi tăiată bucată cu bucată şi sare pe tine. Amin!” Ce ARTISTĂ este în stare de ȘOC după acest MESAJ

The post Pare incredibil, dar a apărut DIETA care îți permite să mănânci DULCIURI și să SLĂBEȘTI appeared first on Evz Monden.