Oana Lis scoate la vânzare hainele soțului ei. “E o situație penibilă”

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 26 Views

Oana Lis scoate la vânzare hainele soțului ei. “E o situație penibilă”

Oana Lis scoate la vânzare hainele soțului ei. Se pare că vedeta are nevoie de bani mai mult decât credeau apropiații, astfel că este dispusă să apeleze la toate variantele pentru a ieși din situația neplăcută, spre disperarea lui Viorel Lis, care nu este de acord cu ea.

Oana Lis ar vrea chiar să aducă și chiariați în locuința ei și a soțului, în speranța că situația lor financiară se va îmbunătății.

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie ca un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, a spus Oana Lis în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

„E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să intre în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune”, a replicat Viorel Lis, care în luna noiembrie a anului trecut, a fost operat de urgență.

Citește și

EXCLUSIV/ Scheletele mamei și fiicei dintr-o casă din Brașov, descoperite de niște tâlhari care au venit să le fure din casă

&

Post-ul Oana Lis scoate la vânzare hainele soțului ei. “E o situație penibilă” apare prima dată în Libertatea.ro.