Noua Zeelandă s-a debarasat complet de prejudecăți și are drept PRIM MINISTRU o tânără carismatică și populară, cu un zâmbet larg și idei INOVATOARE

InfoActual

by Irina Lungu 842 Views

Noua Zeelandă s-a debarasat complet de prejudecăți și are drept PRIM MINISTRU o tânără carismatică și populară, cu un zâmbet larg și idei INOVATOARE

Din 1856 încoace, această femeie este cel mai tânăr prim ministru din Noua Zeelandă. Jacinda Ardern are 37 de ani și este premier în funcție de trei luni, iar oamenii sunt foarte încântați de ea.

De când a candidat ca lider al opoziției, a făcut o impresie foarte bună asupra cetățenilor din Noua Zeelandă.

Este o ferventă apărătoare a drepturilor femeilor, iar când a fost întrebată dacă dorește să aibă copii, ea a răspuns: ”Este inacceptabil ca în 2017 femeile să mai fie nevoite să răspundă la această întrebare.”

În calitate de premier, potrivit Reuters, are planuri bine stabilite, dorește să combată diferențele sociale, să protejeze mediul mai mult, și, desigur, să aducă o îmbunătățire în viața femeilor.

”Am ambiții uriașe, în calitate de femeie, dar și de prim ministru ales, că vom înregistra un succes în ceea ce înseamnă eliminarea discriminării, adică oamenii vor fi remunerați corect și egal cu cei din același domeniu, că vom îmbunătăți semnificativ viața femeilor și că le vom sprijini în alegerile lor.

Ardern a declarat recent că dorește să elimine sărăcia în rândul copiilor, să facă viața mai bună pentru neozeelandezi, să le redea râurile, să construiască locuințe accesibile și să pună la punct programe de educație, care vor pregăti tinerii pentru un viitor nesigur, dar și o alocație mai mare pentru strudenți.

Carismatica și revoluționara doamnă este deja comparată cu Obama și Justin Trudeau. Cu sprijinul partidelor New Zeeland First și Partidul Verde, Ardern deschide o nouă eră politică pentru țara sa.

Mai mult, ambițioasa doamnă prim ministru a spus că dorește ca Noua Zeelandă să se afle iarăși în elita mondială, o țară de care să fie toți mândri și a conchis: ”Dacă am spus că putem face asta, o vom face!”

Winston Peters, președintele partidului NZ First a spus că a ales să o susțină pe Jacinda Ardern, întrucât ”capitalismul trebuie să-și recâștige chipul uman.”