Mărturii CUTREMURĂTOARE în ULTIMUL interviu al lui GEORGE MICHAEL: ”Nu am fost niciodată mai deprimat...viața mea a fost o pierdere de timp...”

InfoActual

by Irina Lungu 1352 Views

Mărturii CUTREMURĂTOARE în ULTIMUL interviu al lui GEORGE MICHAEL: ”Nu am fost niciodată mai deprimat...viața mea a fost o pierdere de timp...”

După ce dragostea vieții sale a murit de SIDA, George Michael a povestit ce traumă a fost pentru el, într-un ultim interviu sfâșietor.

Ultimul interviu al artistului va fi difuzat în 16 octombrie, potrivit DailyMail.

George Michael lucra la un documentar, cu 48 de ore înainte să moară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun a anului 2016.

Cântărețul declarase că se simțea certat de Dumnezeu, după ce iubitul său, Anselmo Feleppa, murise de SIDA, iar mama artistului, de cancer. I-a pierdut într-o perioadă de 5 ani pe amândoi. La un moment dat, emoționat, cântărețul a spus: ”Viața mea a fost o pierdere de timp.”

O secvență a documentarului prezintă o scenă emoționantă, în care George își pregătește propriul epitaf. ”Îmi doresc ca oamenii să își amintească de mine ca de un om integru. E puțin probabil, dar eu asta sper. Consider că totul a fost o pierdere de vreme, un efort irosit.”

La începutul documentarului, artistul a declarat: ”Este un melanj între tragedie și celebritate.”

Documentarul nu-l menționează pe ultimul său iubit Fadi Fawaz(foto), cu care a avut o relație de 7 ani și care i-a găsit cadavrul în ziua de Crăciun a anului 2016.