Liviu Teodorescu este gelos, dar nu exagerează. Ce spune iubita lui despre asta

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 6 Views

Liviu Teodorescu este gelos, dar nu exagerează. Ce spune iubita lui despre asta

 Liviu Teodorescu este gelos, dar nu exagerează, după cum recunoaște chiar el.  Unul dintre tinerii artiști în vogă în acest moment, este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Artistul  vorbește deschis despre relația cu iubita lui, dar și despre schimbările care au intervenit sau nu în viața sa, după ce a devenit cunoscut.

 Liviu Teodorescu este gelos pentru că aăa i se pare…normal

Liviu nu se sfiește să spună despre el că este un bărbat gelos, însă susține că nu exagerează niciodată. ”Da, sunt gelos. Dar nu sunt exagerat. Sunt doar atât cât să se simtă ea apreciată. E foarte important pentru ea să fiu gelos. Un pic de gelozie trebuie să fie acolo. Un pic, acolo, să te înțepi. Să mai simți că este la fel ca la început, ca atunci când încă nu vă cunoșteați foarte bine, aveați dubii, erați un pic geloși. Mie mi se pare normal”, a mărturisit artistul. Liviu Teodorescu ne-a mărturisit recent, că a avut probleme cu înălțimea.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Brumă se uită doar la genericul emisiunii lui Mircea Badea. Apoi alege …somnul de frumusețe!

&

Post-ul Liviu Teodorescu este gelos, dar nu exagerează. Ce spune iubita lui despre asta apare prima dată în Libertatea.ro.