INCREDIBIL! ASA arata FIUL lui Cristi Borcea dupa ce a dat jos 30 de kilograme – FOTO

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 13 Views

Dupa ce a luat hotararea sa apeleze la operatia de micsorare a stomacului, Patrick Borcea a slabit 30 de kilograme si este de nerecunoscut! 

La îndemnul mamei sale, Mihaela Borcea, Patrick a acceptat ajutorul unui medic chirurg pentru a-și tăia stomacul. Deși reușișe să dea jos câteva kilograme în momentul în care tatăl său a fost reținut, Patrick le-a pus imediat la loc, așa că ajunsese să aibă o conformație destul de ciudată pentru un tânăr de vârsta lui.

Cu ceva timp in urma, Patrick s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Copăescu, același care le-a operat pe Teo Trandafir, Raluca Bădulescu sau Adina Bourceanu, s-a ocupat și de cazul lui.

Cristi Copăescu este un celebru chirurg, care a ajutat multe vedete autohtone să scape de kilogramele în plus. Și cum banii nu sunt o problemă pentru familia Borcea, se pare că prima soție a fostului acționar de la Dinamo, a scos din buzunar 10.000 de euro, pentru ca Patrick sa-și recapete silueta.

The post INCREDIBIL! ASA arata FIUL lui Cristi Borcea dupa ce a dat jos 30 de kilograme – FOTO appeared first on Evz Monden.