În ce oraș se simte fiecare zodie ca peștele în apă. Astrologii au dezlegat misterul: în ce oraș ar trebui să locuiți, în funcție de zodie

InfoActual

by Irina Lungu 2782 Views

În ce oraș se simte fiecare zodie ca peștele în apă. Astrologii au dezlegat misterul: în ce oraș ar trebui să locuiți, în funcție de zodie

E scris în stele unde ar trebui să locuim. Astroloaga Jennifer Angel a descris, pentru thisisinsider.com, locul ideal în funcție de zodie.

Berbecul (21Martie-19Aprilie): Chicago, SUA

Berbecii sunt extrovertiți și au nevoie de aventură. Ei încep multe proiecte, indiferent dacă le termină sau nu. Le place agitația citadină, nu să fie izolați la țară. Cu o energie debordantă, berbecii au nevoie de natură și aer curat.

Taurul (20Aprilie-20Mai): Connectticut, SUA

Taurul este sub guvernarea lui Venus, frumusețea este foarte importantă pentru ei, dar și stabilitatea. Taurii preferă să dețină o locuință, nu să stea cu chirie, le place să se stabilească undeva și să nu se mute des.

Luxul și banii sunt foarte importanți pentru ei, au nevoie să fie aproape de orașe mari, unde pot câștiga bine. Le place mâncarea bună, să gătească și să se distreze.

Gemenii (21Mai-20Iunie): Londra, Anglia

Planeta guvernatoare a Gemenilor este Mercur, sunt dornici de a învăța, iar comunicarea și educația sunt foarte importante pentru ei.

Le plac orașele culturale, iar Gemenii sunt foarte creativi și pasionați de electronice. În funcție de harta personală, preferă să-și cheltuiască banii pe spectacole și ieșit în oraș decât pe lucruri de casă. Pentru ei, este vital să aibă acces la educație.

Racul(21Iunie-22Iulie): Charleston, Carolina de Sud

Racii sunt familiști și de casă. Ei trăiesc bine fără excese și sunt economi. E vital pentru ei să aibă economii.

Pentru Rac, siguranța materială și emoțională este tot ce contează. Le plac decorațiunile și deși casele lor sunt foarte aranjate, țin mult la intimitatea lor, iar ușa casei lor nu este tocmai larg deschisă.

Leul(23Iulie-22August): Ibiza, Spania

Angel a spus că Leul este semnul care vrea totul la superlativ. Fiind guvernați de Soare, legăturile sociale sunt foarte importante, să vadă și să fie văzuți.

Sunt exagerat de încrezători, pentru ei, aparențele contează. Le place să binedispună oamenii, de multe ori combinând afacerile cu plăcerea.

Ușa casei lor este deschisă pentru toată lumea.

Fecioara(23August-22Septembrie): Stockholm, Suedia

Fecioarele sunt obsedate de disciplină, iar un loc aproape de natură este vital pentru ei.

Au nevoie de o locuință liniștită și ordonată. Plus o comunitate de oameni care se ajută între ei. Nu le plac schimbările.

Balanța (23Septembrie-22Octombrie) Praga, Cehia

Balanțele au nevoie de energie și armonie în casa lor. Sunt creativi, dar au nevoie de armonie.

Deseori Balanțele colecționează artă, merg la teatru, balet și expoziții. Orice oraș cu istorie culturală îi interesează, dar orașele liniștite, care nu au o rată a criminalității mare.

Scorpionul(23Octombrie-21Noiembrie): Tokyo, Japonia

Întrucât Scorpionii sunt ”intenși”, cum spune astroloaga, ei au nevoie de cele mai noi lucruri.

Le place pe scenă, nu în culise. Pot trăi și la casă, și în apartament, se adaptează oricărei comunități și sunt buni în fructificarea ocaziilor.

Săgetătorul(22Noiembrie-21Decembrie): Ierusalim, Israel

Săgetătorii adoră să călătorească, dar sunt spirituali și religioși, le plac locurile încărcate de mister și istorie.

Le plac lucrurile simple, chiar și mici, dar au un spirit măreț, care le permite să trăiască în cel mai simplu mod cu putință.

Capricornul(22Decembrie-19Ianuarie): Berlin, Germania

Capricornii sunt oamenii carierei, dar și familia și tradițiile sunt foarte importante pentru ei. Însă au nevoie de spațiul lor intim.

Capricornii adoră spațiul personal, apreciază calitatea și se vor simți bine într-un cartier bun. Statutul este important pentru capricorni, dar și succesul și bunurile.

Nu trebuie să trăiască în centru, dar au nevoie de un statut, să le fie recunoscută valoarea, oriunde s-ar afla.

Vărsătorul (20Ianuarie-18Februarie): Austin, Texas

Vărsătorii apreciază prietenia și buna comunitate, sunt firi caritabile și le place să îi ajute pe ceilalți.

Nu le place să se supună tendințelor, sunt interesați de ceea ce fac ei. Nu se supun regulilor și nu suportă să le spună cineva ce să facă. Nu le plac zonele aglomerate, sunt persoane foarte inteligente, îi vor ajuta pe cei oropsiți. Și dacă au mulți bani, nu-i vor cheltui nebunește sau pe lux, ci ca să facă schimbări pentru care să fie pomeniți.

Pești(19Februarie-20Martie): Salzburg, Austria

Peștii sunt oameni pozitivi și romantici. Sunt sensibili și intuitivi, detestă lipsa de armonie. Nu pot trăi în locuri care au o rată mare a criminalității.

Le place să se plimbe pe străduțe cochete, pe lângă apă, iar muzica e vitală pentru ei. Orice oraș cu temă muzicală este perfect pentru ei.