În acest oraș poți fi ”săltat” la propriu de către poliție. Agenții vor ”zbura” imediat de la secție, dacă ai comis vreo fărădelege

InfoActual

by Irina Lungu 1048 Views

În acest oraș poți fi ”săltat” la propriu de către poliție. Agenții vor ”zbura” imediat de la secție, dacă ai comis vreo fărădelege

Dacă taxiurile zburătoare din Dubai mai au câțiva ani până la implementare, Poliția din Dubai își va începe cât de curând survolările pe biciclete de tip hover zburătoare.

Sigur că Dubai este un oraș futurist, căruia îi place să fie primul și să atragă atenția. Așadar inovația va începe cu poliția locală, care va patrula în dispozitivele zburătoare super atractive .

Poliția din Dubai deja are în dotare mașini de patrulă marca Lamborghini, au roboți care conduc singuri și ofițeri android. Nu a fost mult până la decizia de a zbura motorizați cu aceste hoversurf-uri.

Vehiculul este denumit Scorpion, potrivit cnn.com, și este fabricat de compania rusească de tehnologie Hoversurf, are 4 elice, iar pilotul este destul de aproape de lamele periculoase. Dispozitivul zburător are o autonomie de 25 de minute.

Achiziționarea acestor vehicule zburătoare de ultimă generație fac parte din planul revoluționar de transformare a Dubaiului într-un oraș complet inteligent.

Potrivit lui Alexander Atamanov, CEO Hoversurf, compania a semnat o înțelegere cu poliția din Dubai și au fost invitați să producă în masă astfel de vehicule pentru Dubai.