HP lansează laptopul OMEN X, construit pentru pasionaţii de gaming care doresc performanţe de top (Laptopuri)

Actualitate

Stiri / Actualitate 41 Views

HP lansează laptopul OMEN X, construit pentru pasionaţii de gaming care doresc performanţe de top (Laptopuri)

Laptopul OMEN X by HP este proiectat pentru a oferi capabilităţi de răcire superioare, permiţând atât overclocking-ul atât la partea de CPU, dar şi GPU. Portabilul prezintă opţiuni pentru upgrade-ul memoriei RAM şi a capacităţii de stocare, până la configuraţii RAID 0 cu SSD-uri sau SSD PCIe + HDD încăpător.

“Esports este una dintre categoriile care cresc rapid în gaming şi suntem încântaţi de popularitatea produselor din familia HP OMEN ”, a spus Anne-Sophie Hadberg, head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. “Odată cu lansarea laptop-ului OMEN X, HP inovează în puncte cheie pentru performanţă, design industrial şi customizabilitate care odată erau posibile doar pe desktop, pentru a le oferi gamerilor un sistem competitiv. ”

HP OMEN X - principalele caracteristici:

Software OMEN Command Center pentru monitorizarea parametrilor de funcţionare şi aplicarea setărilor pentru overclocking. Procesor Intel Core i7 din a şaptea generaţie, opţiuni XMP pentru overclocking la memoria RAM şi profile testate până la DDR4-2800, GPU până la NVIDIA GeForce GTX 1080 Opţiunea RAID 0 SSD pentru pornire rapidă a sistemului de operare şi a jocurilor instalate. Opţiuni de stocare PCIe SSD + HDD pentru capacitate de stocare mărită. Management termic superior, cu ventilatoare de înaltă performanţă pentru a creşte fluxul de aer şi cameră de vapori integrată cu patru ţevi termice de 3.5 mm, care îmbunătăţesc transferul termic de la GPU şi CPU la radiatoarele montate în cele patru colţuri din spate. Iluminare de fundal a tasturii, cu LED RGB, cursa de 2.5 mm la apasarea tastelor, taste cu comutatoare mecanice pentru a oferi feedback instant şi confort pentru sesiuni intense de gaming; LED RGB pentru tastaturi customizabile; taste macro distincte, programabile; roll-over N-Key pe fiecare tastă pentru funcţii anti-ghosting Afişaj 4K (opţional) sau 1080p cu o frecvenţă de 120Hz, compatibil NVIDIA® G-Sync Funcţie de procesare DTS Headphone:X la 360 de grade, pentru sunet surround cu orice tip de căşti, difuzoare Bang & Olufsen integrate. Tehnologia HP Audio Boost cu amplificare discretă. Capac transparent pentru a vedea în interiorul laptopului, cu lumini customizabile; finisaj de aluminiu pentru aspect premium care poate fi personalizat şi customizat pentru gamer-ul individual. Panou de acces unic pentru HDD, SSD-uri şi RAM, astfel încât toate componentele de schimb să fie uşor de accesat, chiar de catre utilizator, fară a pierde garanţia Suportă până la patru ecrane externe conectate simultan Trei porturi USB 3.0 de tip A, două USB 3.1 Tip C, HDMI 2.0a cu suport HDR, Mini DisplayPort, RJ45& şi un cititor de carduri multi-format Conectori separaţi pentru microfon şi căşti (intrare/ ieşire)

Laptopul OMEN X este aşteptat să fie disponibil in Romania în luna noiembrie, începând de la 2,799 Euro.

(...)

Cuvinte cheie: HP

Subiecte asemănătoare:
» Primele dispozitive VR compatibile cu platforma Windows Mixed Reality sunt acum disponibile
» Asus, HP, şi Lenovo vor oferi PC-uri cu Windows 10 motorizate de procesoare ARM
» HP livrează noi modele de imprimante A3 multifuncţionale pentru piaţa din România
» Laptopuri HP, livrate cu software de tip keylogger ce înregistrează apăsările de taste
» Laptopurile oferă doar jumătate din autonomia bateriei promovată de producători [STUDIU]

Articol original - HP lansează laptopul OMEN X, construit pentru pasionaţii de gaming care doresc performanţe de top, de pe site-ul go4it.ro