Harta astrală ce dă FIORI. Planetele aliniate ca în APOCALIPSĂ! 23 septembrie 2017, ZIUA X

InfoActual

by Irina Lungu 905 Views

Harta astrală ce dă FIORI. Planetele aliniate ca în APOCALIPSĂ! 23 septembrie 2017, ZIUA X

Va lovi Nibiru sau nu? Se sfârșește lumea așa cum o știm noi?

Țineți-vă bine, vine Nibiru! Planeta mitică a făcut subiectul multiplelor scenarii. Dar asta nu este o surpriză, oamenii încearcă se prevestească Apocalipsa dintotdeauna.

59c1362211f33_file.jpeg

În trecut, liderii religioși, parapsihologii și chiar oamenii de știință au vorbit de sfârșitul lumii prin inundații, incendii, războaie și comete. Nicio profeție nu s-a împlinit, de ce ar fi altfel, de data aceasta?

Nibiru este o presupusă planetă la marginea sistemului nostru solar, care ar putea să lovească planeta noastră, împlinind Apocalipsa. Mulți oameni cred că ”sfârșitul din 23 septembrie” este motivul pentru care au loc atâtea cataclisme. Mai mult, acest sfârșit a fost prevestit de sfânta Hildegard, o călugăriță și o învățată din secolul al XII-lea.

”Această cometă vine cu o forță uluitoare, va zdruncina oceanul și va inunda multe țări, cauzând boli și cutremure.”

”După ce trece Marea Cometă, marea națiune va fi devastată de cutremure, furtuni, mari valuri de apă, va fi prăpăd și vor fi boli.”

Adepții teoriei conspirației spun că Nibiru este cometa, iar dezastrele naturale sunt cele care au lovit America, precum uraganul Irma, Harvey sau cutremurul major din Mexic.

Mai mult, spune site-ul readlly.com, cercetătorul creștin David Meade susține că în Biblie sunt semne ce descriu planeta Nibiru, pe cer, în data de 23 septembrie. E vorba de Apocalipsă, 12:1-2: ”În cer s-a arătat un semn mare: o femeie învăluită în soare, cu luna sub picioare şi cu o cunună de douăsprezece stele pe cap.

2 Ea era însărcinată, ţipa în durerile naşterii şi avea un mare chin ca să nască.”

Femeia în cauză se presupune că este Fecioara din Cer (Rai), iar soarele și luna vor fi, în harta astrală, pe 23 septembrie, la picioarele Fecioarei. Iar Jupiter, care îl reprezintă pe Mesia, va fi tot în semnul Fecioarei. Planetele Venus, Marte și Mercur vor fi deasupra, în dreapta Fecioarei, în Leu. Sunt 9 stele în zodia Leului, plus aceste trei planete, vor fi 12. Și cum Leul este în drepta sus, deasupra capului Fecioarei, poate fi interpretat că Fecioara are coroana de 12 stele pe cap.

Specialiștii NASA numesc Nibiru Planeta X și îi recunosc existența. Au spus că ar avea o masă de 10 ori mai mare decât Terra și că i-ar lua între 10.000 și 20.000 ani lumină să înconjoare Soarele. Totuși NASA nu ia în calcul o posibilă amenințare la adresa planetei noastre.