GALERIE FOTO/ Lavinia Pîrva și-a schimbat stilul vestimentar, de când e femeie căsătorită. Cum și-a făcut apariția la VIVA! Party 2018

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 1 Views

GALERIE FOTO/ Lavinia Pîrva și-a schimbat stilul vestimentar, de când e femeie căsătorită. Cum și-a făcut apariția la VIVA! Party 2018

Lavinia Pîrva este una din cele mai atrăgătoare vedete din showbiz-ul românesc și a întors mereu privirile cu aparițiile sale, în ținute sexy, care îi scot în evidență formele. Însă, de când este căsătorită cu Ștefan Bănică jr., Lavinia pare să-și fi schimbat stiul vestimentar. 

Lavinia Pîrva este una din vedetele care au fost prezente, joi seară, la VIVA! Party 2018. Cântăreața a fost una din cele mai elegante apariții ale serii. Ea a ales o ținută serioasă: pentru o salopetă lucioasă, deschisă la culoare, fără decolteu, cu gâtul acoperit. Singura bijuterie pe care a lăsat-o la vedere a fost verigheta. Semn clar că viața de femeie căsătorită și-a pus amprenta și pe stilul său vestimentar.

Vezi galeria foto + 3+ 3

Artista a venit neînsoțită de soțul ei, Ștefan Bănică jr., însă la același eveniment a fost prezentă fosta soție a cântărețului, Andreea Marin, și fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk.

Peste 1.000 de vedete au răspuns invitației de a participa, joi seară, la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. Printre vedetele care și-au făcut apariția la petrecerea VIVA! 2018 se numără: Andeea Esca, Bianca Drăgușanu, Iulia Albu, Ilinca Vandici, Andreea Marin, Cătălin Măruță, Alina Eremia, Marina Almășan, Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu, Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Tuncay Ozturk, alături de noua sa cucerire, Irinel Columbeanu etc.

CITEȘTE ȘI: 

GALERIE FOTO/ Cele mai îndrăznețe ținute de la VIVA! Party 2018. Festival de decolteuri generoase FOTO/ Iulia Albu, o nouă apariție excentrică, la VIVA! Party 2018. Cu velocipedul la petrecere! GALERIE FOTO/ Cupluri celebre din showbiz au defilat la VIVA! Party 2018 Irinel Columbeanu și-a scos noua iubită în lume, la petrecerea VIVA 2018. Oana are 21 de ani și e studentă! Andreea Marin și fostul ei soț, Tuncay Ozturk, s-au evitat la petrecerea VIVA 2018. El era cu noua iubită! Andreea Marin și Marina Almășan, prietenele de-o viață, s-au întâlnit la VIVA Party 2018! Alina Eremia, ținută îndrăzneață la petrecerea Viva 2018. A optat pentru pantaloni

Post-ul GALERIE FOTO/ Lavinia Pîrva și-a schimbat stilul vestimentar, de când e femeie căsătorită. Cum și-a făcut apariția la VIVA! Party 2018 apare prima dată în Libertatea.ro.