Gabriela Cristea a cedat si a spus ADEVARUL despre ALESUL inimii sale: “Știam sigur că vreau cu el!”

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 1 Views

Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc o frumoasa poveste de dragostea, iar indragita prezentatoare TV sustine ca a stiut inca de la inceput ce este alesul inimii sale.

Gabriela Cristea este o femeie implinia, atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste viata de familie pe care si-a dorit-o din tot sufletul, alaturi de sotul ei, Tavi Clonda, cu care are si o fetita, micuta Victoria.

In cadrul emisiunii pe care o prezinta, 'Te iubesc de nu te vezi', Gabriela Cristea a recunoscut ca inca de la prima intalnire cu actualul ei sot a stiut ca langa el va ramane si nu a mai avut ochi pentru altcineva, informeaza B1.

„Eu când m-am îndrăgostit de soțul meu, mai puteau să vină încă douăzeci și să-mi facă curte, că nu mă mai interesa. Știam sigur că vreau cu el!

Cum am procedat? L-am luat acasă, el m-a luat pe mine, ne-am căsătorit și am făcut și un copil, cam atât”, a declarat Gabriela Cristea, conform sursei mai sus mentionata.

Articolul Gabriela Cristea a cedat si a spus ADEVARUL despre ALESUL inimii sale: “Știam sigur că vreau cu el!” apare prima dată în Evz Monden.