FOTO: Anna & The Barbies, amintirea de la VIBE Festival

Locale

Stiri / Locale 98 Views

M-am gândit eu că o să vină o vreme când o să îmi aduc aminte de momentele din anul trecut care mi-au plăcut și o să îmi doresc să le împărtășesc cu dvs., cititorii noștri. 2017 a însemnat pentru Zi de Zi și pentru mine personal prezența la câteva festivaluri din Mureș și din Transilvania. Dacă e să fac un top, cel mai aproape de inimă îmi rămâne Awake, pentru că acolo nu m-am simțit străină într-o mare de lume. În schimb, pentru organizare, mi-a plăcut Electric Castle. Pentru Anna & the Barbies am vibrat și cu VIBE Festival.

&

Încep cu VIBE care a fost primul în ordine cronologică, așteptat și criticat deopotrivă, lipsa Peninsulei o resimțim până astăzi, însă noul festival a repus pe tapet problema finanțării din bani publici a unor evenimente ce se vor private. Discuțiile, cu siguranță, vor continua și în acest an.

Despre începutul festivalului am scris AICI

Din zilele următoare, mi-a rămas pe retină “nebunia” Annei din trupa Anna & the Barbies. După atâtea luni de când VIBE s-a desfășurat pe malul Mureșului, în Tîrgu Mureș, tot îmi amintesc vocea guturală, interacțiunea foarte bună cu publicul, inclusiv curajul de a coborî printre fani, umorul înțeles sau povestit de prietenele mele, forma fizică extraordinară a solistei.

VIBE revine în acest an, la Tîrgu Mureș, între 6-8 iulie.

Povestea în imagini a VIBE e mai jos.

Ligia VORO

Post-ul FOTO: Anna & The Barbies, amintirea de la VIBE Festival apare prima dată în Zi-de-zi.ro, Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.