EXCLUSIV/ Anda Adam a amânat petrecerea dată în cinstea soțului și a fiicei sale

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 25 Views

EXCLUSIV/ Anda Adam a amânat petrecerea dată în cinstea soțului și a fiicei sale

Anda Adam se pregătește temeinic pentru dubla aniversare din familie.  Întrucât pe 30 noiembrie ea nu va fi în București, a ales să amâne cu o zi petrecerea dată în cinstea soțului și a fetiței lor.

În urmă cu 2 ani, pe 30 noiembrie 2015, Anda Adam devenea, pentru prima dată, mamă. Ziua nu a fost aleasă întâmplător.

“Când am ales să o nasc pe Evelin de Sfântul Andrei, am considerat că îi fac cadou soțului meu pe viață, am considerat că gata, pe 30 noiembrie, să nu mai fie nevoie să cumpăr nimic cadou. Dar nu cred, o să iau oricum cadouri pentru amândoi”, ne-a spus artista.

Ziua de nume a soțului său Andrei și ziua de naștere a lui Evelin reprezintă un motiv de bucurie pentru cântăreață, care vrea să îi serbeze ca la carte. Cum are însă agenda plină, vedeta a fost nevoită să amâne cu o zi evenimentul.

“Îi serbăm pe amândoi, însă pe 30 noiembrie eu o să fiu la Satu Mare pentru un eveniment  si marea petrecere o vom face pe întâi decembrie, când mă întorc cu un avion de la Satu Mare și o să fug direct la petrecere. Abia aștept”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Bucătărie în miniatură pentru Evelin

Artista și-a făcut planul în ceea ce privește cadoul pentru fetița ei. Cum micuța este atrasă de tot ce vede în bucătăria părinților, Anda Adam s-a gândit să îi dăruiască una. “Pentru că face 2 ani și acest gen de bucătărie este recomandată de la 2 ani în sus, cred că este cadoul ideal, mai mult decât dacă i-aș lua o păpușă  sau o mașinuță. Cel mai mult se joacă cu astfel de ustensile, tot cu crăticioarele noastre, cu lingurile noastre și atunci mai bine o să îi cumpăr o bucătărie a ei, complet utilată, dar în miniatură, pentru copii ca să poată să se joace, să facă ea de mâncare la bebeluși, să ne facă și nouă de mâncare, acum vrem nu vrem, trebuie să mâncăm. Nu-ți imaginezi cum e să te trezești dimineața, nu te-ai spălat nici pe dinți, nu ai băut nici cafeaua, dar ți se înfig 3 pufuleți în gură. Vrei, nu vrei, trebuie să îi mănânci. Ne-am obișnuit, este foarte frumos, este unic, abia aștept să vină perioada aceea în care o să înceapă să ne facă unghiile de la picioare cu ojă. Și o să o învăț să i le facă lui taică-su”, ne-a povestit amuzată cântăreața.

În ceea ce îl privește pe partenerul ei de viață, lucrurile sunt un pic mai complicate. Artista încă nu e decisă asupra darului aniversar. “Chiar nu știu, va fi inspirație de ultim moment. Trebuie să îl mai trag eu puțin de limbă cam ce  și-ar dori și nu are în momentul acesta”, a precizat ea.

Citeste si:

VIDEO EXCLUSIV/ Motivele pentru care Anda Adam urăște să meargă la shopping și la coafor: “Sunt o femeie atipică!’’

Post-ul EXCLUSIV/ Anda Adam a amânat petrecerea dată în cinstea soțului și a fiicei sale apare prima dată în Libertatea.ro.