EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel o ”taxează” pe Silvia Dumitrescu. ”Mai are vreo trei ani până la pensie și a vrut un job stabil”

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 55 Views

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel o ”taxează” pe Silvia Dumitrescu. ”Mai are vreo trei ani până la pensie și a vrut un job stabil”

Alexandru Arșinel o ”taxează” pe Silvia Dumitrescu, după ce aceasta a încercat să ocupe postul de solist de la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”, acolo unde acesta este director.

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 57 de ani, și-a încercat deunăzi norocul, pentru un job la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”.

Mai precis, artista s-a înscris la concursul pentru singurul post liber de solist vocal, cu studii superioare. Pe care însă l-a picat, în urma probelor susținute. Directorul insituției, care a răspuns, în vara acestui an, și acuzațiilor legate de transplantul de rinichi din 2013, este destul de acid vizavi de tentativa eșuată a acesteia. Alexandru Arșinel o ”taxează” pe Silvia Dumitrescu, pe care, spune el, nu a înțeles-o de ce s-a înscris la respectivul concurs.

”Ea s-a trezit după nu știu câți ani, după ce nu a dat vreun alt concurs. Mai are cred vreo trei ani până la pensie. Probabil vroia să-și asigure un job stabil și pensia. Acum, din fericire, s-a ridicat o generație de copii foarte talentați și a câștigat chiar o fată care a meritat”, a mărturisit actorul pentru Libertatea.

Silvia Dumitrescu își aniversează soțul. Ce i-a transmis lui Florin Ochescu

Silvia Dumitrescu își aniversează soțul. Ce i-a transmis lui Florin Ochescu

Respinsă de trei compozitori

Arșinel a explicat și cine a ”picat-o” pe Silvia Dumitrescu.

”Comisia care a condus concursul a fost compusă din trei mari compozitori, printre care și Horia Moculescu. Eu am fost doar cel care trebuia să lămurească vreo eventuală reclamație. Eu nu pot intra peste juriu. Silvia e o fată bună, o știu de-o viață. O să mai avem însă nu neapărat concursuri, dar castinguri pentru colaborări”, a adăugat Alexandru Arșinel.

Silvia Dumitrescu a acumulat un punctaj final de doar 73,33, față de cele 90 obținute de solista câștigătoare! La categoria la care a concurat a fost un singur loc vacant și nouă candidați.

EXCLUSIV/ Lui Alexandru Arșinel i-a fost rău și a fost luat cu ambulanța. ”Nu vreau să mă duceți la spital, trebuie să ajung la teatru!”

&

Post-ul EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel o ”taxează” pe Silvia Dumitrescu. ”Mai are vreo trei ani până la pensie și a vrut un job stabil” apare prima dată în Libertatea.ro.