Diana și Aurel, fostul iubit al Alexandrei, de la “Insula Iubirii” formează un cuplu. Și-au recunoscut public relația

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 6 Views

Diana și Aurel, fostul iubit al Alexandrei, de la “Insula Iubirii” formează un cuplu. Și-au recunoscut public relația

Diana și Aurel, fostul iubit al Alexandrei, de la “Insula Iubirii” formează un cuplu. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii de la Antena Stars, unde și-au recunoscut public relația.

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel a avut o intervenție telefonică, în direct la tv și a șinut să îi felicite pe cei doi.

Diana și Aurel, fostul iubit al Alexandrei, de la “Insula Iubirii” formează un cuplu

„Îi felicit! Le doresc tot binele din lume. Au dreptate şi chiar se potrivesc. Diana afirmă că eu sunt o persoană falsă, dar trebuie să îşi vadă de treaba ei. Eu nu am să mă las târâtă în povestea asta a lor şi le doresc să fie fericiţi. În sfârşit sacul şi peticul s-au potrivit”, a spus Alexandra în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Să nu te combini cu Ben, te rog! Tu eşti o fată deosebită”, a fost răspunsul Dianei.

Recent, Aurel și Alexandra de la “Insula Iubirii” au recunoscut totul. Cei doi au vorbit despre ce s-a întâmplat atunci când au decis să facă parte din show. După încheierea show-ului, aceștia s-au despărțit.

Citește și

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

&

Post-ul Diana și Aurel, fostul iubit al Alexandrei, de la “Insula Iubirii” formează un cuplu. Și-au recunoscut public relația apare prima dată în Libertatea.ro.