Detalii cutremurătoare despre dictatorul Kim Jong-Un. După ce criterii îşi selectează sclavele sexuale

InfoActual

by Irina Lungu 1961 Views

Detalii cutremurătoare despre dictatorul Kim Jong-Un. După ce criterii îşi selectează sclavele sexuale

O tânără în vârstă de 26 de ani a povestit detalii uluitoare despre preferinţele dictatorului Kim Jong-Un, după ce a reuşit să scape din Coreea de Nord, fugind în China şi apoi în Coreea de Sud, după moartea tatălui său, în 2015.

Ea a mărturisit că a avut ocazia să îl cunoască pe dictator, întrucât tatăl ei a fost colonel în armata nord coreeană. Potrivit The Independent, a spus că Kim Jong-Un este „înfricoşător” şi că ea ar fi fost printre cei 10.000 de oameni obligaţi să asiste la execuţia a 11 muzicieni acuzaţi că au făcut un film pornografic.

Tânăra a spus că „trupurile lor au fost aruncate în aer, totul era distrus, peste tot vedeai sânge şi bucăţi de carne. Apoi, peste rămăşiţe, au trecut tancurile militare".

Mai mult, Kim Jong-Un are sclave sexuale, pe care le alege cu grijă. Adolescente sunt luate cu forţa de la liceu pentru a-i îndeplini poftele dictatorului: "Sunt alese cele mai frumoase şi au grijă la un aspect foarte important: să aibă picioare perfecte".

Coreea de Nord este ca o fortăreaţă, declaraţiile persoanelor nu pot fi probate cu exactitate, întrucât linia de divulgare a informaţiilor este foarte subţire, puţine lucruri ies la iveală, având în vedere cât de păzite sunt toate în această ţară.

Potrivit lui Colin Alexander, profesor expert în problemele Asiei, "există elemente de sclavie în Coreea de Nord. Am citit multe lucruri de-a lungul anilor, inclusiv despre sclave sexuale şi gulaguri.”

Donald Trump a vorbit recent în faţa Adunării Generale a Naţiunilor Unite şi a cerut distrugerea totală a Coreei de Nord. El a rugat China, unicul mare aliat al statului comunist, să pună presiune pe Kim Jong-Un, pentru a renunţa la testele nucleare.

Foto: Getty