Cum ar putea arăta şi când se lansează Pixel XL 2, alternativa Google pentru iPhone 8 (Telefoane mobile)

Actualitate

Stiri / Actualitate 76 Views

Cum ar putea arăta şi când se lansează Pixel XL 2, alternativa Google pentru iPhone 8 (Telefoane mobile)

Produs de LG, noul smartphone are acum dată de lansare şi imagine de prezentare cu designul de carcasă.

Fără grabă, Google va aştepta să treacă agitaţia din jurul lansării noilor modele iPhone, urmând să capteze atenţia celor rămaşi neimpresionaţi de oferta Apple cu o nouă serie de telefoane Pixel, dezvăluite în cadrul un eveniment programat pentru data de 4 octombrie.

Produs în colaborare cu LG, Pixel XL 2 reprezintă vârful de gamă al seriei de telefoane Pixel, folosită de Google pentru a demonstra cele mai avansate tehnologii Android.

Potrivit unei liste preliminare cu specificaţii, Pixel XL 2 va beneficia de acelaşi chipset Snapdragon 835 ca şi modelul Galaxy S8, asistat cu 4 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare internă. Ecranul de 5,99” foloseşte rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli). Carcasa cu margini subţiri foloseşte un design actualizat, însă nu foarte diferit de cel al modelului anterior. Aceasta păstrază jack-ul audio pentru conectarea căştilor.

Trecut şi pe la FCC (autoritatea din statele unite responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicaţii), noul smartphone nu a cedat prea multe detalii, exceptând numele de cod G011C si compatibilitatea cu noi benzi de comunicaţii LTE.

Citeşte şi: Nokia 5 primeşte actualizări mai repede decât telefoanele Google Pixel

Chiar dacă nu a trimis încă invitaţiile, Google a confirmat pregătirea unui eveniment de lansare pentru data de 4 octombrie, modelul Pixel XL 2 produs de LG şi Pixel 2 fabricat de HTC fiind principalii candidaţi.

(...)

Cuvinte cheie: google

Subiecte asemănătoare:
» HTC U Life “Ocean Life” ar putea fi primul smartphone HTC lansat în cadrul programului Android One
» Android în septembrie 2017: Nougat continuă să crească, Oreo este complet absent
» Go4News 4 - 8 septembrie: Al doilea telefon Samsung cu dual-camera, Putin şi inteligenţa artificială, tricorderul din Star Trek e realitate, bateria Li-Ion care nu explodează şi Google ar putea cumpăra HTC
» Aplicaţia Google Drive pentru PC va fi retrasă
» Google ar putea cumpăra HTC

Articol original - Cum ar putea arăta şi când se lansează Pixel XL 2, alternativa Google pentru iPhone 8, de pe site-ul go4it.ro