Cine este FEMEIA din spatele dictatorului Kim Jong-un. El are încredere oarbă în ea

InfoActual

by Irina Lungu 1365 Views

Cine este FEMEIA din spatele dictatorului Kim Jong-un. El are încredere oarbă în ea

Kim Jong-un are o soră mai mică. Ea este deja pe lista neagră a mai-marilor de la Casa Albă.

Dar mai exact, cine este Kim Yo-jong? Lumea nu știe mai nimic. Cei doi frați au studiat împreună în Elveția, potrivit Reuters.

În 2014, a devenit vicepreședinte al departamentului de propagandă al partidului. De ce se vorbește acum despre ea?

Jong-un dorește să revigoreze descendența din partea tatălui, dar nu are încredere în rudele lui. În 2013, a ordonat execuția unchiului său și este bănuit că s-ar afla în spatele crimei comise asupra fratelui său vitreg, care a fost găsit anul acesta, mort, în Kuala Lumpur.

Pe de altă parte, are o încredere oarbă în sora sa, Yo-jong, și a propulsat-o pe cea mai înaltă funcție în Comitetul Central, politburo. Ea are rolul de a îl sfătui pe fratele său și de a-i crea o imagine mai comercială, de conducător iubit și apropiat de oameni, dacă vă amintiți tiparul.

Să fie întocmai ca bunicul lui. Ea îi organizează vizitele în parcuri, școli sau cartiere sărace. Tot sora sa este și în spatele relației de prietenie a dictatorului cu Dennis Rodman, celebrul sportiv.

Mai mult, sora sa se ocupă de editarea fotografiilor dictatorului în Photoshop, pentru a îi corecta defectul de la urechi.

Deși nu este o persoană cunoscută, Yo-jong are o mare influență asupra lui Kim Jong-un, iar Statele Unite au trecut-o deja pe lista lor neagră a liderilor coreeni, care vor plăti scump deciziile necugetate.