Ce spune presa britanică despre fostul Principe Nicolae. “A cucerit inimile românilor”

Externe

Stiri / Externe 39 Views

Ce spune presa britanică despre fostul Principe Nicolae. “A cucerit inimile românilor”

Ce spune presa britanică despre fostul Principe Nicolae. Jurnaliștii spun că acesta  „a cucerit inimile românilor” după înmormântarea bunicului său, Regele Mihai I al României.

Despre fostul principe Nicolae, DailyMail scrie că este „nepotul britanic înstrăinat al ultimului monarh al României care a cucerit inimile românilor, după ce a fost alungat de Familia Regală în urma unui scandal sexual”. Jurnaliștii britanici au scris că în timpul ceremoniei de înmormântare, „toți ochii” erau ațintiți asupra lui Nicholas Medforth-Mill.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vs. Prințul Harry și Meghan Markle

Mama fostului Principe Nicolae  este cea de-a doua fiică a Regelui Mihai, Principesa Elena a României, care s-a căsătorit cu Robin Medforth-Mills, profesor de geografie la Universitatea Durham. Fostul Principe Nicolae era pe locul trei în ordinea succesiunii la tron, însă a fost exclus după ce o fostă iubită a declarat că fostul Principe este tatăl copilului său.

De asemenea, DailyMail compară logodna dintre fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder, cu cea dintre Prințul Harry și Meghan Markle. În plus aceștia susțin că popularitatea cuplului, care se va căsători anul viitor, „ar forța rudele să-l reprimească în familie”. “Nicolae a devenit foarte popular”, a declarat pentru Marlene Eilers Koenig, istoric american care l-a cunoscut pe Regele Mihai.

Ce spune presa britanică despre fostul Principe Nicolae. “A cucerit inimile românilor”

Regele Mihai a fost condus sâmbătă pe ultimul drum. Ultimul Rege al României a fost înhumat în Noua Catedrală din Curtea de Argeș, alături de soția sa, Regina Ana. Momentul în care fostul Principe Nicolae iese din Catedrală, alături de membrii Casei Regale a fost cu adevărat emoționant. Copleșit de durere, acesta plânge în hohote. Libertatea.ro a transmis pe tot parcursul zilei imagini de la înmormântarea Regelui Mihai, de la ceremoniile din București și de la Curtea de Argeș.

Citește și

PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă. Cine e omul care a coordonat minut cu minut funeraliile Regelui Mihai

&

&

Post-ul Ce spune presa britanică despre fostul Principe Nicolae. “A cucerit inimile românilor” apare prima dată în Libertatea.ro.