Cât cântărea de fapt Cristina Stamate atunci când a murit. Actrița slăbise în ultimul hal

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 15 Views

Cât cântărea de fapt Cristina Stamate atunci când a murit. Actrița slăbise în ultimul hal

Cât cântărea de fapt Cristina Stamate atunci când a murit. Actrița, o fire gurmandă de altfel, după cum ea recunoscuse asta, slăbise enorm, în ultimile săptămâni de viață, refuzând să mai mănânce.

Cristina Stamate a murit, la 71 de ani. Actrița de comedie a reușit să aducă, ani la rând, zâmbetul pe fețele românilor, însă în ultima perioadă se confrunta cu o depresie ce a distrus-o psihic. Aceasta refuza să mai mănânce și să iasă din casă. Cristina Stamate ajunsese să cântărească doar 50 de kilograme, deși niciodată nu a fost o persoană trasă prin inel.

Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, cupletele sale la Teatrul Tănase bucurând generații după generați de spectatori care abia așteptau să o vadă pe scenă.

Citește și

Prețul succesului pentru actorii din Las Fierbinți. Bobiță, Celentano, Dorel și Geani iau 75.000 euro pe trei spectacole ”deocheate”

Post-ul Cât cântărea de fapt Cristina Stamate atunci când a murit. Actrița slăbise în ultimul hal apare prima dată în Libertatea.ro.