Casanova este politician. Are în harem 120 de soţii şi vrea doar tinerele, cele mai în vârstă i se par cicălitoare

InfoActual

by Super Admin 1763 Views

Casanova este politician. Are în harem 120 de soţii şi vrea doar tinerele, cele mai în vârstă i se par cicălitoare

Deşi Thailanda este o ţară în care poligamia este interzisă, un politician şi-a urmat inima şi s-a căsătorit cu 120 de femei. Mai mult, are 28 de copii şi o viaţă chiar liniştită, toate soţiile ştiind una de alta.

Tambon Prasert este șeful districtului Phromnee, care se află la 90 de kilometri de capitala Bangkok. El a fost nevoit să recunoască public că este căsătorit cu 120 de femei, după ce reporteri ai publicațiilor locale au primit informații de la surse anonime.

Politicianul este şi un prosper om de afaceri, în vârstă de 58 de ani. A fost foarte ospitalier cu ziariştii care au venit la el să confirme ştirea. Când a fost întrebat dacă recunoaşte că are 100 de soţii, el a răspuns: ”Am, de fapt, 120 de soții și 28 de fii și fiice.”

Potrivit DailyMail, bărbatul a mărturisit că s-a căsătorit cu prima soție pe când avea 17 ani: ”Era cu un an sau doi mai tânără decât mine și avem împreună 3 copii. După aceea m-am îndrăgostit de altele. Cele mai multe dintre ele aveau sub 20 de ani când ne-am căsătorit. Nu-mi plac cele mai în vârstă, sunt prea cicălitoare”, a spus Prasert.

El deţine o firmă de construcţii, un business ale cărei baze le-a pus din tinereţe. Tot de atunci, a început să îşi ia câte o soţie în fiecare loc în care construia o casă. Politicianul a declarat, cu mândrie: ”Le iubesc pe toate și toate mă iubesc”.

Se consideră un gentleman, întrucât ori de câte ori a vrut să se însoare cu o nouă femeie, a informat-o că mai are și alte soții. 22 dintre soții se află în apropierea domiciliului său, iar celelalte locuiesc în diverse locuri din ţară.

E mândru de el şi afirmă că are grijă de toate, s-a asigurat că toate au bani şi o casă. În timpul interviului, alături de el a stat cea mai nouă dintre soţii, o femeie în vârstă de 27 de ani, care nu era deloc mirată de spusele soţului ei iubăreţ. Nu se ştie dacă mărturia lui Tambon Prasert va avea consecințe legale.