Barack Obama îşi pregăteşte REÎNTOARCEREA pe scena politică

Externe

Stiri / Externe 76 Views

Barack Obama îşi pregăteşte REÎNTOARCEREA pe scena politică

Barack Obama îşi pregăteşte reîntoarcerea pe scena politică. După o lungă perioadă de vacanţă petrecută în mare parte pe meleagurile Italiei, ex preşedinteşe SUA se pregăteşte de o revenire în forţă în toamna care se apropie, pentru a energiza pe democraţi după înfrângere şi pentru a ajuta partidul la alegerile de la jumătatea perioadei rămase.

Dar, au explicat surse apropiate fostului preşedinte pentru The Hill, va fi o reîntoarcere ''în vârful degetelor'' fiindcă acesta nu intenţionează să recapete rolul de omul-imagine al partidului, ci va prefera să joace un rol din culisele politicii. Oricum ar fi revenirea fostului preşeditne, cu siguranţă va agita apele, deoarece rivalii politici îi cunosc abilităţile& căpătate pe toată perioada celor două mandate la Casa Albă.

În aşteptarea punerii la punct a strategiei pentru toamnă, deja în iulie Obama s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului naţional democratic, Tom Perez şi cu alţi exponenţi democraţi pentru a oferi sfaturile sale despre cum să contrasteze Congresul, agenda politică a lui Donald Trump şi a republicanilor.