Apple, nevoit să colaboreze cu Samsung în rolul de unic furnizor de ecrane OLED pentru telefoane iPhone şi în 2018 (Telefoane mobile)

Actualitate

Stiri / Actualitate 11 Views

Apple, nevoit să colaboreze cu Samsung în rolul de unic furnizor de ecrane OLED pentru telefoane iPhone şi în 2018 (Telefoane mobile)

Eforturile Apple pentru atragerea mai multor furnizori în măsură să satisfacă cererea uriaşă de ecrane OLED pentru produsele companiei au dat greş, consecinţele urmând să fie resimţite mai ales în buzunarul cumpărătorilor.

Potrivit ultimelor estimări, Samsung livrează către Apple ecrane OLED destinate telefoanelor iPhone X la un preţ de 97 dolari per bucată, acesta fiind cu siguranţă unul dintre cele mai mari tarife din industrie. Însă poziţia de negociere cu furnizorul sud-coreean este una fără argumente convingătoare, Samsung fiind până acum singurul furnizor capabil să întrunească cerinţele stricte de calitate impuse de Apple, la un volum de producţie suficient.

Potrivit informaţiilor apărute în publicaţia The Wall Street Journal, LG continuă să aibă probleme cu fabricarea ecranelor OLED, cauzând dificultăţi în respectarea termenelor de livrare. Drept consecinţă, Apple ar putea reconsidera planurile de selecta compania ca furnizor secundar de ecrane OLED.

Informaţia pare să contrazică zvonuri anterioare, cum că Apple ar fi ales LG ca furnizor de panouri OLED pentru modelul iPhone Plus cu ecran de 6.5”, pregătit de lansare în luna septembrie.

Cel mai probabil, o decizie finală va fi luată foarte curând, producerea următoarei serii de telefoane iPhone trebuind să înceapă nu mai târziu de luna iulie.

&

(...)

Cuvinte cheie: apple

Subiecte asemănătoare:
» Apple ar putea include în ofertă şi modele iPhone dual SIM, cu preţuri începând de la 550 dolari
» iPhone SE2 ar putea fi lansat în această vară
» Serviciul Apple News ar putea primi abonament de tip „Netflix” pentru reviste
» Apple pregăteşte un iPhone X într-o culoare nouă
» 12 persoane au fost arestate în 2017 în urma scurgerilor de informaţii din cadrul Apple

Articol original - Apple, nevoit să colaboreze cu Samsung în rolul de unic furnizor de ecrane OLED pentru telefoane iPhone şi în 2018, de pe site-ul go4it.ro