Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. “Sarcina o să o anunţ la 6 sau 7 luni”

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 36 Views

Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. “Sarcina o să o anunţ la 6 sau 7 luni”

Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. Artista a mărturisit că nu este încă gravidă, deși își dorește foarte mult să devină mamă pentru a doua oară.

Andreea Bălan și George Burcea s-au întors recent din vacanță și au povestit experiența frumoasă pe care au trăit-o. Interpreta a recunoscut că a plâns de dorul fetiței sale, care a rămas în țară împreună cu bunicile ei.

„A fost o vacanţă frumoasă, chiar dacă am stat doar 6 zile pe croazieră. Din Miami am luat această croazieră şi am ajuns în Jamaica. Trebuia să ne întoarcem în Miami, dar nu ne-am mai întors pentru că era frig.  Am plâns de dorul ei. Ne-am îmbrăţişat când am ajuns acasă. Copii poţi să faci oriunde, dar nu sunt însărcinată. Sarcina o să o anunţ, oricum, la 6 sau 7 luni. Când o să mă vedeţi că mă clatin, atunci să mă întrebaţi dacă sunt însărcinată”, a  spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi sunt juraţii “Ie, Românie”, începând cu primăvara aceasta, la Antena 1. Emisiunea va fi prezentată de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Citește și

Crimă într-un coafor din Dâmbovița. Un subofițer MApN și-a ucis iubita din gelozie Ce i-a plăcut lui Kelemen Hunor la Viorica Dăncilă: A răspuns la toate întrebările fără să se uite la Dragnea

Post-ul Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. “Sarcina o să o anunţ la 6 sau 7 luni” apare prima dată în Libertatea.ro.